Çevrimiçi Şiddetsiz Örgütlenme Atölyeleri II: Çatışma Çözümleme

Bu görsel beyaz zemin üzerine hazırlanmış bir grafik tasarım. Tasarımın ortasında 'çevrimiçi şiddetsiz örgütlenme atölyeleri iki, çatışma çözümleme' yazıyor. Yazının sağ alt köşesinde '6 - 13 Şubat 14.00' yazıyor. 'Çevrimiçi' yazısı açık yeşil bir şerit üzerinde bulunuyor. 'Atölyeleri 2' yazısı da aynı renkli bir şerit üzerinde bulunuyor. 'Çatışma çözümleme' yazısı da turuncu renginde olan bir şerit üzerinde bulunuyor.
Bu görsel beyaz zemin üzerine hazırlanmış bir grafik tasarım. Sol kısımda, 'çevrimiçi şiddetsiz örgütlenme atölyeleri iki' yazıyor. 'Çevrimiçi' yazısı açık yeşil renginde olan bir şerit üzerinde yer alıyor. 'Atölyeleri iki' yazısı da açık yeşil renginde olan bir şeridin üzerinde yer alıyor. Yazının sağ kısmında koyu turuncu renginde olan bir şerit üzerinde 'çatışma çözümleme' yazısı yer alıyor. 'Çatışma çözümleme' yazısının sağ alt köşe kısmında, '6 - 13 Şubat 14.00' yazıyor. Tasarımın sağ alt köşe kısmında, Şiddetsizlik Merkezi logosu bulunuyor. Logoda bir çember içerisinde zeytin dalı bulunuyor. Zeytin dalının üst ucu çember dışına çıkmış şekilde duruyor. Logonun altında, Şiddetsizlik Merkezi yazıyor. Tasarımın orta alt kısımında, siddetsizlikmerkezi.org yazıyor.
Son Başvuru: 30 Ocak 23.59
Atölye Tarihi: 6-13 Şubat 14.00-17.00
Yer: Çevrimiçi
Kontenjan 20 kişiyle sınırlıdır.
 
Şiddetsizlik Merkezi olarak, örgütlerin yapısal ve kültürel boyutlarına odaklanarak sivil toplum örgütlerinin güçlenmesi için çalışmalar yapıyoruz. Bu bağlamda sivil toplum örgütlerinde yer alan kişilerin ve aktivistlerin katılımına açık çevrimiçi bir atölye serisi başlattık. Bu seride; şiddeti yeniden üretebilme alanlarımızı fark ederek dönüştürmek için birlikte tartışmayı, deneyim paylaşmayı ve şiddetsiz örgütlenme yolculuğunda faydalanabileceğimiz araçları konuşmayı planlıyoruz. Dokuz  farklı atölyeden oluşan serinin yedincisi olan “Çatışma Çözümleme” atölyesi katılımcılarını arıyor!
 
Bu atölyede hep birlikte; 
· Çatışmanın ne olduğunu
· Örgütlenme süreçlerinde çatışmaları,
· Çatışmaya nasıl şiddetsiz bir yaklaşım geliştirebileceğimizi,
· Çatışma durumlarında şiddetsiz tutumların neler olabileceğini ve 
· Çatışma çözüm araçlarını konuşacağız.
 
Eğer sen de;
· Hak mücadelesi veren bir örgütte yer alıyorsan,
· 6 -13 Şubat Pazar günleri gerçekleşecek iki günlük çevrimiçi atölyeye tam katılım sağlayabileceksen,
· Şiddetsizlik ve çatışma çözümleme ile ilgileniyorsan,
30 Ocak 23.59’a kadar başvuru formunu doldurarak antrenmana başvurabilirsin.
 
Başvurular değerlendirilirken başvuranların;
· Motivasyonu ile atölye hedeflerinin uyumu,
· Atölyeye tam katılım taahhüdü ve
· Örgüt çeşitliliği gözetilecek.
 
Sorularınız için merhaba@siddetsizlikmerkezi.org adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Paylaşın :
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

E-posta listemize kaydolun ve çalışmalarımızdan haberdar olun.